Traian Basescu a fost declarat apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor de serviciu de catre Spitalul Universitar de Urgenta Militar.

Presedintele a efectuat in data de 28 decembrie controlul medical anual.

"In urma examenelor clinice pluridisciplinare, a analizelor de laborator si a examenelor paraclinice imagistice (examen radiologic, ecografie, imagistica prin rezonanta magnetica, tomografie computerizata), Comisia medicala a constatat ca Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, este APT din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor de serviciu", se arata intr-un comunicat de presa al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila", citat de MEDIAFAX.

Traian Basescu nu sufera in momentul de fata de nicio afectiune care sa ii puna in pericol starea fizica, psihica sau viata si care sa il impiedice sa exercite mandatul de presedinte al Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.