Europarlamentarul Cristian Preda este de parere ca PDL ar trebui sa lanseze un candidat pentru alegerile din Bucuresti, deoarece in acest moment Sorin Oprescu nu are un "adversar veritabil".

“Intr-adevar, nici vreunul dintre primarii PDL de sector, nici consilieri generali, nici vreun lider pedelist de la centru nu reprezinta un adversar veritabil pentru actualul primar”, scrie Preda pe blogul sau.

Europarlamentul afirma ca Oprescu va mutila Capitala cu proiectul autostrazii suspendate.

“Sorin Oprescu sustine, intr-un interviu, ca vrea sa stea la Primarie «vreo 12 ani». Daca as fi fost jurnalist, l-as fi intrebat pe primar cum de a candidat la presedintie in 2009, cand amorul fata de urbe e atat de mare? Cum nu sunt jurnalist, ma multumesc sa pun o alta intrebari: ce anume ar justifica o prezenta de 12 ani la carma Bucurestiului? Daca lasam de o parte declaratiile infantile de genul «in Bucuresti pun tot sufletul pe care il am si pe care pot sa il am», nu mai ramane din Oprescu decat ambitia de a mutila Capitala cu ajutorul unei autostrazi suspendate”, mai afirma Cristian Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.