Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, sotia acestuia, avocatul Monica Apostu, si oamenii de afaceri Calin Stoia si Aspazia Droniuc au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie.

Dosarul in care inculpatii sunt acuzati de fapte de coruptie a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Cluj.

Conform rechizitoriului intocmit de procurorii DNA Cluj, primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, luare de mita, spalare de bani, fals si primire de foloase necuvenite, transmite MEDIAFAX.

Sotia lui Apostu, avocatul Monica Apostu, este trimisa in judecata pentru complicitate la trafic de influenta, complicitate la luare de mita, spalare de bani si fals. Omul de afaceri Calin Stoia va fi judecat pentru dare de mita, spalare de bani si fals, iar Aspazia Droniuc pentru cumparare de influenta, spalare de bani si fals.

Potrivit unor surse judiciare, din acest dosar a mai fost disjuns un dosar in care sunt cercetati, printre altii, arhitectul clujean Bogdan Petrina, Mustaffa Bekar (om de afaceri turc, asociat la KIAT SRL), Simion Muresan, asociat la Electrogrup, Marin Stancu, liderul cultivatorilor de pepeni din Dabuleni, si Ioan Ploscar, angajat al Primariei Cluj-Napoca in postul de sofer al primarului.

Cei in cauza sunt cercetati penal pentru diverse fapte de coruptie.

Citeste si: Noi dezvaluri in dosarul lui Sorin Apostu

Apostu punea taxa de 4.000 de euro pe pepeni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.