Funeraliile tatalui premierului Emil Boc vor avea loc, joi, de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Rachitele, judetul Cluj.

Ioan Boc, unul dintre fratii premierului, a declarat ca trupul neinsufletit al tatalui sau, decedat marti seara, va fi adus in jurul orei 15.00 la casa parinteasca din satul Rachitele, urmand ca in cursul noptii sa aiba loc priveghiul.

"Miercuri, in jurul orei 15.00, asteptam sa fie adus trupul neinsufletit, iar inmormantarea va avea loc joi, de la ora 12.00, la cimitirul din Rachitele. Trupul va fi adus in casa din Rachitele unde a locuit tatal meu, iar in cursul noptii va avea loc priveghiul", a spus Ioan Boc, conform MEDIAFAX.

In cursul zilei de miercuri este asteptat sa soseasca la Rachitele si premierul Emil Boc.

La casa din Rachitele familia au inceput pregatirile pentru inmormantare, la ceremonia funerara fiind asteptati sa participe si membri ai Guvernului.

Ioan Boc, in varsta de 87 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, in 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

In noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afectiune pulmonara. El a fost externat dupa cateva zile, timp in care i-au fost facute mai multe investigatii si i s-a recomandat un tratament.

Tatal premierului a suferit, anii trecuti, alte doua accidente vasculare cerebrale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.