Motiunea de cenzura a fost respinsa de Parlament, deoarece doar 199 de parlamentari si-au exprimat votul, iar pentru adoptare ar fi fost necesare 234 de voturi favorabile.

Votul a fost secret cu bile, insa la acesta au participat doar 199 de parlamentari, desi opozitia are 215 senatori si deputati. La sedinta Parlamentului isi inregistrasera prezenta 262 de parlamentari, informeaza MEDIAFAX.

Pentru adoptarea motiunii de cenzura erau necesare 234 de voturi favorabile, iar opozitia are 215 parlamentari. In plus fata de acestia senatorul Mircea Geoana si deputatul Daniel Oajdea anuntasera ca voteaza in favoarea motiunii.

In ceea ce priveste coalitia, parlamentarii PDL si UNPR au anuntat ca nu vor vota, in timp ce UDMR a precizat ca senatorii si deputatii sai vor vota impotriva.

Motiunea de cenzura intitulata "Dupa 22 de ani, democratia este in pericol" a fost depusa de USL ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului pe legea comasarii alegerilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.