Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca asteapta sa discute cu Aura Vasile pentru a lua o decizie in privinta acesteia, aratand ca nu agreeaza genul acesta de "telenovele", in care dimineata vrei sa pleci, iar noaptea nu mai pleci, dar ca, daca a vrut sa rada de coalitie, poate fi "iertata".

Intrebat daca nu agreeaza revenirea Aurei Vasile la PSD, Ponta a spus ca nu agreeaza asemenea telenovele politice, dar crede ca Aura Vasile a vrut sa rada de cei din coalitie.

"Nu agreez asemenea telenovele. Astea-s pentru Anastase, pentru uneperisti, pentru tradatorii de la UNPR. Cred ca trebuie sa fim un partid serios, o uniune social-liberala serioasa, in care raman cei care sunt seriosi si care sunt hotarati si sunt stapani pe ceea ce semneaza. (...) Cred ca a vrut (Aura Vasile - n.r.) sa rada de ei. In cazul asta, daca a vrut sa-si bata joc de uneperisti si de Robeta Anastase, in cazul asta, cred ca putem sa o iertam, daca nu a fost vorba despre asta, atunci nu", a adaugat liderul PSD.

El a adaugat ca ii ureaza sanatate Aurei Vasile si a spus ca s-a "delectat" cu momentul de "maxima penibilitate" al celor de la UNPR si al Robertei Anastase care "pot fi injurati, scuipati de oricine daca semneaza o hartie".

Deputatul Aura Vasile a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a trimis, marti, conducerii Camerei Deputatilor, o instiintare prin care anunta ca revine asupra deciziei luate luni de a demisiona din grupul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.