Politicieni PDL ureaza romanilor de sarbatori sanatate, liniste si sa aiba un an mai bun.

Politicieni PDL ureaza romanilor de sarbatori "sa fie sanatosi, pentru ca pe urma restul problemelor se rezolva" si sa aiba un an mai bun in 2012.

  • Presedintele Senatului, Vasile Blaga, le ureaza romanilor de sarbatori sa aiba un an mai bun si sa fie sanatosi

"Un an mai bun sa aiba cu totii, sa avem noi romanii un an mai bun, sa fie sanatosi, pentru ca pe urma restul problemelor se rezolva", a spus Blaga, dupa sedinta BPN al PDL, informeaza MEDIAFAX.

  • PDL Gheorghe Flutur le-a urat romanilor "sanatate si un an mai bun in 2012"

El a precizat ca isi va petrece sarbatorile in Bucovina.

  • Ministrul Muncii, Sulfina Barbu isi va petrece sarbatorile in familie, "ca de obicei, cu parintii"

"In primul rand liniste si in al doilea rand sanatate si cu speranta ca va fi un pic mai bine in anul urmator. Mergem la tara, acolo unde se mai pastreaza traditiile, datinile, la care tinem mult si imi doresc in primul rand sa am timp sa pregatesc tot ce e de pregatit pentru Craciun, pentru ca nu am ajutor din partea nimanui, dar sunt convinsa ca voi reusi impreuna cu fiica mea sa pregatim, sa impodobim bradul, sa-l asteptam pe Mosul. Nu stiu ce-o sa ne aduca Mosul, dar sper sa ne aduca ceva frumos", a adaugat Sulfina Barbu.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.