Elena Udrea a declarat ca fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, ar putea fi o solutie pentru alegerile locale din 2012.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a apreciat ca Adriean Videanu poate fi un posibil candidat la primaria municipiului Bucuresti.

"In momentul acesta, organizatia testeaza, cerceteaza mai multe posibilitati in ce priveste Primaria municipiului Bucuresti si va asigur ca PDL va avea un candidat, care va putea fi Videanu sau oricare altul, ce va rezulta in urma unor studii sociologice pe care o sa le facem. Vom iesi cu un candidat care sa ne asigure garantia ca vom castiga Primaria Municipiului Bucuresti. Va asigur ca o vom recastiga, avem toate sansele in privinta aceasta', a spus Oltean, conform Evz.

Si deputatul Cezar Preda, presedintele PDL Buzau, considera ca Adriean Videanu "poate fi un posibil candidat la primaria Capitalei" pentru ca "este un adversar redutabil ca politician pentru oricine in Romania".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.