Emil Boc si liderii opozitiei au avut, in plen, un schimb de replici, Boc spunand ca Ponta si Tariceanu sunt "demagogi", iar liderul PSD numindu-l pe premier "tovarase Emil Bobu".

Dupa adoptarea proiectului de buget de stat pe 2012, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au declarat ca au votat impotriva proiectului de buget. Ponta a spus ca se angajeaza ca toate amendamentele PSD sa fie introduse in viitorul proiect de buget. Tariceanu a apreciat ca bugetul este un simplu exercitiu de aritmetica cu fondurile bugetare si ca nu face decat sa mentina decalajele fata de celelalte tari europene.

Premierul Emil Boc a multumit coalitiei ca a avut taria sa dea un vot pentru buget si sa nu cada prada tentatiei electorale si a aratat ca actuala coalitie a trimis in istorie demagogia sau la USL. El a spus ca liderii USL se uita dezamagiti ca nu li s-au acceptat pomenile electorale si ca Victor Ponta nu a inteles acest lucru nici in al doisprezecelea ceas, informeaza MEDIAFAX.

Boc a criticat modul in care guvernarea lui Calin popescu Tariceanu a gestionat in 2008 bugetul de stat.

In replica, Victor Ponta i s-a adresat premierul cu formula "tovarase Emil Bobu" si i-a spus ca propunerile USL au fost ca Guvernul sa taie banii dati in campania electorala "primarilor penali" si sa-i dea oamenilor.

Calin Popescu Tariceanu a aratat ca premierul a vorbit cu larghete despre demagogie si este ultimul lucru despre care trebuie acesta sa discute. "Este ultimul lucru de care trebuie sa vorbiti dupa ce ati venit in 2008 sa strigati in gura de sarpe ca trebuie crescute salariile cu 50%", a mai spus Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.