Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca cel mai mare politician al lumii a aparut si el se numeste "piata", care a pus politicienii din Europa "cu spatele la zid".

"A aparut cel mai mare politician al lumii. Spre dezamagirea multora el nu se numeste nici Obama, nici Merkel, nici Sarkozy, nici Basescu, nici Papandreou. Numele acestui politician este «piata»", a declarat presedintele Traian Basescu, prezent la evenimentul de lansare a Raportului de Competitivitate organizat de AmCham.

Seful statului a explicat ca in ultima perioada nu a mai auzit niciun politician referindu-se la electorat, ci "toti incearca sa satisfaca piata", informeaza MEDIAFAX.

"Piata ne-a pus pe toti cu spatele la zid, cel putin in Europa, si ne cere mai mult decat putem da", a apreciat Traian Basescu.

Presedintele a spus ca "acest conflict pieta-politicieni trebuie sa inceteze printr-un armistitiu pe 3, 4,5 ani", deoarece piata nu ii poate omori pe cei care i-au oferit cel mai mult, adica Guvernele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.