Social-democratii au castigat ani de-a randul alegerile. Singuri. Acum nu mai sunt in stare sa faca asta.

Concluzia ii apartine presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

"Eu am avut raspundere politica majora, am fost propulsat dupa lupta din decembrie, am participat la algerile din '90, apoi din '92, le-am pierdut pe cele din '96 si am revenit in forta in anul 2000, deci din 4 campanii electorale am pierdut una. O confruntare in '96, restul am castigat. Din pacate, de atunci partidul nostru nu stie sa mai castige. Acum am facut o alianta cu PNL-ul si e bine. Inainte castigam singuri. Acum nu mai suntem capabili. Problema e cum sa facem in alianta cu liberalii sa castigam", a spus aseara Ion Iliescu, la Clubul politic saptamanal organizat de PSD sector 1, unde și-a lansat cartea "Fragmente de viata si de istorie traita", scrie EvZ.ro.

  • L-a iertat pe Geoana

Pentru ca este " tolerant", Ion Iliescu l-a iertat pe Mircea Geoana ca a comis "o netrebnicie in 1996", cand PSD a pierdut alegerile, respectiv cand i-a multumit noului presedinte ales atunci, Emil Constantinescu, ca "a scapat tara de un cancer - de Iliescu si de fostul FSN".

"Eu sunt un tip tolerant, unii ma si critica pentru asta. Nevasta mea e mai dura. Eu l-am iertat pe Geoana", a spus Iliescu.

Mircea Geoana: Nu ii datorez nimic lui Iliescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.