Adrian Nastase pune in cuvinte ceea ce romanii au inceput sa observe de multa vreme: faptul ca Traian Basescu interpreteaza Constitutia dupa bunul sau plac.

Nastase sublineaza ca, mai mult decat atat, incalcarea Constitutiei de catre Traian Basescu a ajuns sa fie considerat un fapt banal, care face parte din viata de zi cu zi.

Incalcarea repetata a Constitutiei de catre Traian Basescu, un fapt deja considerat banal si parte din viata de zi cu zi, nu poate fi echivalata cu o trecere pe rosu in urma careia poti ramane fara carnet, ci, daca imi este permis, cu o blasfemie la adresa democratiei, care ar trebui sa te lase fara mandat”, scrie Adrian Nastase pe blogul sau.

Dupa cum stim si noi, Traian Basescu insista de multa vreme pentru modificarea Constitutiei, insa Nastase sugereaza ca ar fi mai usoara o schimbarea a acestuia, decat modificarea acestui act fundamental al tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.