Politicienii intra in spiritul sarbatorilor si, in ciuda crizei si a lipsei de bani, acestia le transmit urari de bine romanilor.

  • Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, marti, cele mai calde urari de sanatate, bucurie si impliniri tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica, potrivit unui mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Nicolae publicat de Administratia Prezidentiala.

"Cu prilejul sarbatorii Sfantului Nicolae doresc sa transmit cele mai calde urari de sanatate, bucurie si impliniri tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica. Fie ca Sfantul Nicolae, cel care a devenit prin exemplul generozitatii sale atat de cunoscut si iubit in randul sfintilor, sa ne calauzeasca prin intelepciunea si fidelitatea cu care si-a indeplinit misiunea incredintata in Biserica si in lume. La multi ani!", se arata in mesajul sefului statului.

  • Adrian Nastase

Adrian Nastase nu rateaza nici aceasta oportunitate, pentru a se apropia de romani, prin intermediul blogului sau.

Cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae, urez La multi ani! celor peste 800.000 de mii de romani care isi serbeaza astazi onomastica. Nicolae, Nicu, Nicusor, Nicoleta… Tuturor va urez sa aveti o zi calduroasa si luminoasa – macar in spirit, daca nu si fizic”, scria Adrian Nastase.

Acesta le spune romanilor sa se bucure si sa sarbatoreasca alaturi de familie si sa nu uite ca sunt si familii la care Mos Nicolae nu ajunge in fiecare an din cauza problemelor financiare.

  • Alina Gorghiu

Deputatul PNL, Alina Gorghiu, le trransmite salutari si urari de bine romanilor, de Mos Nicolae, si „La multi ani” celor nascuti sub acest nume.

E oficial: s-a dat startul sarbatorilor de iarna si mos Nicolae este, ca intotdeauna, primul. Eu zic sa-i multumim pentru asta si pentru cadourile de aseara sau pe care le vom primi astazi (sper). La multi ani sarbatoritilor zilei!”, transmite Alina Gorghiu.

Citeste si:
Adrian Năstase: Liberalii își pică propriul Guvern cu voturile...
Adrian Năstase: Liberalii își...

  • Cristina Pocora

Deputatul PNL, Cristina Pocora, se bucura alaturi de familie de Mos Nicolae si vrea sa isi impartaseasca fericirea cu intreaga tara.

Cristina Pocora este pentru prima data pusa in ipostaza de a fi Mos Nicolae, bucurandu-se de prina sarbatoarea de iarna alaturi de fiica ei, Sophia Maria.

Politicienii nu au fost foarte darnici cu urarile de Sfantul Nicolae in acest an, cu toate ca peste 800.000 de romani isi serbeaza onomastica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.