UDMR il propune pe Dezsi Attila, prefectul judetului Hunedoara, in functia de secretar general al Guvernului, precizeaza Uniunea intr-un comunicat, mentionand ca premierul Emil Boc urmeaza sa fie informat, in cursul zilei de luni, despre decizia luata.

"UDMR il propune pe Dezsi Attila, prefectul judetului Hunedoara, in functia de Secretar General al Guvernului Roman - este decizia finala a Uniunii, de azi 5 decembrie. UDMR il va informa astazi pe premierul Emil Boc despre decizia luata", se arata in comunicat.

Dezsi Attila, in varsta de 38 de ani, este de profesie jurist.

El a fost numit in functia de prefect al judetului Hunedoara la data 1 iunie 2010. Intre anii 2009 si 2010 a fost inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in perioada 2006-2009 a ocupat functia de subprefect, iar inainte de aceasta a fost secretar general al Prefecturii judetului Hunedoara, scrie MEDIAFAX.

"Dupa cum se stie, la negocierile desfasurate pe parcursul saptamanii trecute, partenerii de coalitie au convenit ca UDMR sa sprijine candidatul PDL la functia de presedinte al Senatului, iar in schimb Uniunea va avea dreptul de a desemna Secretarul General al Guvernului", se arata in comunicat.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, in urma cu o saptamana, la finalul sedintei liderilor si parlamentarilor Uniunii, ca UDMR va prelua sefia SGG si il va sustine pe Vasile Blaga la presedintia Senatului.

Scandal la SGG: Andreescu a fost demisa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.