Presedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, s-a certat, sambata, la lansarea filialei partidului la Timisoara, cu un barbat care a spus ca este revolutionar si l-a intrebat ce s-a intamplat in timpul mineriadelor, cel din urma fiind scos din sala de alti participanti.

Incidentul s-a petrecut in timp ce presedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, dadea interviuri jurnalistilor prezenti la lansarea PSDM Timis.

"Va rog sa explicati poporului roman ce s-a intamplat la mineriade. Ati venit la Timisoara, un oras martir, iar cetatenii au dreptul sa cunoasca ce s-a intamplat la mineriade. Sunt niste vieti omenesti care s-au dus", i-a spus lui Cozma un barbat care a afirmat ca se numeste Nicolae Adam si ca este revolutionar, scrie MEDIAFAX.

Cozma i-a raspuns ca au fost trei mineriade si nu ii "apartin". Presedintele PSDM i-a aratat barbatului un document, sustinand ca semnatura sa se regaseste alaturi de cele ale unor revolutionari cunoscuti din Romania. [Miron Cozma si-a facut partid]

"Arata-mi ce reprezinti tu! Eu ti-am aratat, e semnatura mea langa Blocul National al Revolutionarilor! De care revolutionari vorbesti tu, de ciolanarii lui Basescu", a replicat Cozma.

Nicolae Adam i-a spus apoi lui Miron Cozma ca trebuie sa dea socoteala in fata Timisoarei, in replica liderul PSDM afirmand ca are "trei morti la Timisoara".

"Eu am trei morti la Timisoara. Tu ai fost revolutionar? Eu am fost revolutionar! Am trei morti la Timisoara! Voi sunteti ciolanari", a spus Cozma.

Nicolae Adam a fost apoi scos afara de cativa membri PSDM prezenti la lansarea de la Timisoara.

"Intotdeauna trompetele politicienilor au reusit sa divida. De aia nu aveti, stimati revolutionari, drepturi", a comentat Miron Cozma dupa acest incident.

Lansarea PSDM Timis a avut loc, sambata, la o pensiune dintr-o zona industriala a Timisoarei, la eveniment fiind prezenti mai multi presedinti de filiale si sotia lui Miron Cozma, Marinela Nitu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.