Presedintele Traian Basescu, presedintele Senatului, Vasile Blaga, fostul sef al statului Emil Constantinescu, ministri si alti oficiali au fost prezenti la parada militara din Capitala.

La sosirea la Arcul de Triumf, seful statului a fost intampinat de garda de onoare, care i-a prezentat onorul si a intonat imnul de stat.

  • Basescu a facut o baie de multime

Dupa incheierea paradei, presedintele Basescu a plecat de la tribuna oficiala catre masina prezidentiala. El s-a urcat in masina, insa dupa cativa metri autoturismul a oprit, iar presedintele a coborat si s-a indreptat spre multime.

Presedintele Basescu a dat mana cu zeci de persoane. Au fost insa si oameni care i-au adresat reprosuri, precum si unii care l-au huiduit.

Dupa cateva minute, presedintele a urcat in masina, insa doar pentru a traversa Piata Arcului de Triumf si cobori din nou pentru a da mana cu oamenii. El a a facut o noua baie de multime, dupa care s-a urcat in masina si a plecat.

  • Cine a participat la parada militara

Intre ministrii prezenti se aflau Gabriel Oprea, Daniel Funeriu, Catalin Predoiu, Elena Udrea, care a venit insotita de un copil.

De asemenea, au asistat sefii SIE, Mihai Razvan Ungureanu, SRI, George Maior, STS, Marcel Opris, SPP, Lucian Pahontu.

La Arcul de Triumf au mai sosit prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaiei, primarul general, Sorin Oprescu, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, care esta imbracat in uniforma militara. Si Ilie Nastase a venit imbracat in uniforma militara, transmite MEDIAFAX.

Printre cei prezenti se mai numarau: Laura Codruta Kovesi, Augustin Zegrean, Nicolae Vacaroiu, Petre Roman, Cristian Diaconescu, Anghel Iordanescu, printul Paul, ambasadori acreditati la Bucuresti.

Potrivit autoritatilor, la parada au asistat aproximativ 7.000 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.