Premierul Emil Boc a fost huiduit, joi, la Alba Iulia, in timpul ceremoniilor organizate la statuia lui Mihai Viteazul, unde a depus o coroana de flori.

Premierul Emil Boc a ajuns in jurul orei 10.00 la Alba Iulia , unde au loc manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei, iar in momentul in care a depus o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din multime, acestea strigand si "Hotii".

In paralel, cateva zeci de membri ai PDL au incercat sa acopere huiduielile, strigand "Romania, Romania", iar unii dintre acestia s-au indreptat spre cei care huiduiau, spunandu-le sa inceteze.

"Terminati mai nesimtitilor", a strigat unul dintre barbatii aflati in zona in care erau grupati simpatizantii PDL, transmite MEDIAFAX.

Si reprezentantii PDL au fost huiduiti in momentul in care au depus o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul, moment in care, din multime, se striga "Hotii, hotii".

Premierul Emil Boc a fost huiduit si de un grup de persoane din multime, atat cand a primit onorul, cat si la finalul paradei militare si in momentul in care s-a urcat in masina pentru a pleca din municipiu.

Intrebat pe parcursul zilei cum comenteaza faptul ca a fost huiduit, Emil Boc a refuzat sa raspunda, afirmand ca de 1 Decembrie nu se face politica.

Manifestarile au fost marcate si de scandarile unor tineri care au steaguri si pancarte cu mesajul "Salvati Rosia Montana", iar o tanara a reusit sa ajunga la microfonul de unde se coordonau ceremoniile, strigand "Salvati Rosia Montana".

Pe de alta parte, multimea a aplaudat indelung delegatia Primariei din Chisinau, condusa de Dorin Chirtoaca, primarul Capitalei Republicii Moldova.

De asemenea, un grup de membri si simpatizanti ai partidului lui Dan Diaconescu au aplaudat si au scandat numele acestuia in momentul in care a depus o corana de flori la statuia lui Mihai Viteazul.

Manifestarile organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei au inceput in jurul orei 9.00 cu un ceremonial de depuneri coroane de flori la statuile lui I.I.C. Bratianu si Iuliu Maniu din centrul municipiului.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.