Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, din punctul sau de vedere, luni s-a inchis orice posibilitate de colaborare cu UDMR, afirmand ca "este clar ca PDL si UDMR vor negocia tot timpul functii, interese personale".

"Ieri (luni - n.r) cred ca s-a inchis definitiv orice posibilitate de colaborare cu UDMR, cel putin din punctul meu de vedere. O sa discutam in USL", a declarat Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a explicat ca pentru USL este "un moment important" fiindca s-a lamurit inca o data pe cine poate sa se bazeze in batalia electorala de anul viitor.

"E clar ca PDL si UDMR vor negocia tot timpul functii, interese personale. De fapt, PDL ce-a facut la Senat? Ce a facut tot timpul. A furat o functie care nu era a lui si a cumparat niste voturi de la UDMR. E stilul si marca PDL. Noua ne e foarte clar, ne bazam pe USL si trebuie sa castigam toate voturile din aceasta tara prin votul oamenilor. Aceasta este concluzia noastra dupa episodul de ieri", a spus Ponta.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, luni, la finalul sedintei liderilor si parlamentarilor Uniunii, ca UDMR va prelua sefia SGG si il va sustine pe Vasile Blaga la presedintia Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.