Paisprezece membri ai PSD Petrosani au semnat un manifest prin care isi exprima sprijinul pentru Mircea Geoana si au sustinut ca il vor urma in noul partid, unul dintre ei, Constantin Alexandrescu, anuntandu-si, duminica, demisia.

Paisprezece membri ai PSD Petrosani au semnat un manifest politic prin care si-au exprimat nemultumirea fata de excludera lui Mircea Geoana din PSD.

Manifestul a fost citit, duminica, intr-o conferinta de presa, de opt semnatari ai acestuia prezenti.

"Excluderea lui Mircea Geoana este o pata neagra pe istoria PSD care nu va putea fi corectata decat printr-un congres care sa repare greseala facuta. PSD a renuntat la democratie, iar liderii sai actuali la demnitate pentru a contrasemna santajul lui Ponta care i-a amenintat ca daca se va ajunge la congres ei nu vor mai ajunge presedinti" se arata in manifestul citit de grupul protestatar, transmite MEDIAFAX
.
Geoana porneste revolutia politica la Dabuleni

In manifest se mai arata ca Mircea Geoana nu va mai accepta functia de presedinte al Senatului chiar daca ii va da dreptate Curtea Constitutionala.

"Victor Ponta a imprumutat modelul baronilor locali din PSD. Ce incredere am mai putea avea in Victor Ponta, Negoita, Banicioiu, Rizea, Sova. Poate fi lasata tara pe mana unor astfel de oameni cu uriase probleme de imagine", se intreaba semnatarii documentului.

Cei prezenti la conferinta au precizat ca nu se mai regasesc in PSD si ca il vor urma pe Mircea Geoana in noul proiect politic.

Totodata, unul dintre semnatarii manifestului, Constantin Alexandrescu, fost sef de campanie PSD la alegerile prezidentiale, si-a anuntat public demisia din PSD Petrosani.

Zeflemeaua Saptamanii: Interviu cu Mircea Geoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.