Europarlamentarul Adrian Severin a refuzat, vineri, sa precizeze de ce refuza sa demisioneze din PE, el spunand ca este nedreptatit si ca singura consolare pe care o are este ca, prin rezistenta sa, contribuie "la crearea imaginii ca Romania nu se lasa".

Dupa ce a sustinut o prelegere teoretica de circa o ora pe tema "exceptionalismului coruptiei", intrerupta de tineri care ii cereau demisia, Adrian Severin a primit mai multe intrebari din partea celor prezenti, majoritatea referindu-se tot la subiectul unei eventuale demisii din Legislativul european.

"Din respect pentru aceasta casa care venereaza numele lui Nicolae Titulescu si pentru traditiile ei, nu voi folosi intrebarile care s-au pus pentru a transforma aceasta intalnire academica intr-un fel de miting politic, chiar daca este totdeauna bine sa porti un dialog deschis mai ales cu cei care nu sunt de acord cu tine", a spus Severin dupa ce a ascultat intrebarile, scrie MEDIAFAX.

El a facut apoi cateva consideratii pe tema extinderii UE. "Am fost si sunt pentru schimbarea retoricii extinderii. Si, de aceea, unii din colegii mei nu sunt foarte fericiti pentru ca le spun lucruri care nu le fac placere", a spus el, moment in care o tanara din sala, care s-a prezentat spunand ca este studenta, l-a intrerupt cerandu-i din nou sa spuna de ce nu isi da demisia. [Pana unde poate merge Severin? - "Sunt nevinovat!"]

"Dar, revenind cu intrebarea, de ce nu va dati demisia?", a intrebat ea, moment in care mai multi varstnici prezenti in sala la dezbatere i-au adresat invective si i-au cerut sa fie "lasati in pace".

Adrian Severin, cercetat pentru luare de mita la DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.