Mircea Geoana le-a spus, joi, membrilor PSD de la Dabuleni ca Romania are nevoie de o alternativa la actualele formatiuni politice, precizand ca este nevoie de o "forta noua" si ca sunt "oameni competenti" care trebuie sa inceapa "sa li se faca auzita vocea".

"Eliberati si salvati acest partid. Romania are nevoie de o alternativa. Alternativa nu este nici la putere, nici la USL si cred ca astazi a venit momentul sa ridicam glasul, sa ne stergem lacrimile", le-a spus Mircea Geoana membrilor PSD aflati in caminul cultural din Dabuleni.

Geoana a mai spus ca la acest moment nu are nici un nume si nici o platforma, insa trebuie sa existe o alternativa pentru actualele formatiuni politice.

"In acest moment, cu un an inainte de alegeri, este timpul sa dam sansa unui nou inceput. Afirm cu toata raspunderea, de aici, de la Dabuleni, pentru intreaga Romanie: avem nevoie de o forta noua. Sunt oameni competenti care trebuie sa inceapa sa li se faca auzita vocea", a declarat Geoana, citat de MEDIAFAX.

Mircea Geoana a ajuns, joi la pranz, in orasul doljean Dabuleni, fiind intampinat de zeci de sustinatori.

Senatorul independent Mircea Geoana declara, miercuri, ca joi va merge la Dabuleni, unde va tine un "discurs important", el invitandu-i pe jurnalisti sa mearga acolo pentru a afla daca isi va anunta viitorul politic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.