Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca "obligatia contractuala" a actualului Guvern este ca inainte de alegerile de anul viitor sa arate ca tara "are alte perspective decat perspectiva statului nereformat".

"Desi suntem intr-o perioada de criza, indraznim sa avem abordari curajoase si nu vreau sa fac niciun fel de compozitii literare, dar trebuie sa spun ca ma bucura mult faptul ca am reusit sa imprim si Executivului si majoritatii parlamentare aceasta ambitie de a nu ne abandona obiectivele in situatii de criza. Acum vin la partea literara. (...) Pana la urma nu am vazut niciodata un comandant de nava care, daca are furtuna in fata, spune «Eu nu mai ajung la punctul de destinatie»", a declarat Traian Basescu, citat de MEDIAFAX.

El a continuat, aratand ca o nava poate ajunge cu cateva ore mai tarziu, dar ca trebuie sa-si mentina obiectivul de a ajunge la punctul de destinatie, pentru ca are obligatii contractuale.

"Iar obligatia contractuala a acestui guvern si a acestei majoritati este ca inaintea alegerilor din noiembrie 2012 sa arate romanilor o tara care are alte perspective decat perspectiva unui stat nereformat", a mai spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.