Mircea Geoana sustine ca PSD merge intr-o directie gresita si ca reuniunea de marti a Comitetului Executiv (CEX) este, poate, ultima sansa de a indrepta lucrurile, el sustinand ca "un congres extraordinar este imperios necesar".
Geoana spune ca miza CEX trebuie sa fie legata de viitorul partidului si de soarta sa in alegeri.

"Adevarul este ca de un an si jumatate, PSD se scufunda intr-o criza profunda a directiei strategice. Degringolada in decizii este evidenta prin nu mai putin cinci schimbari de strategie in 2010, prin utilizarea tacticilor confuze si, pe cale de consecinta, ineficiente, prin abordarile incomplete si incoerente, prin demersuri ilogice si greu de justificat", considera Mircea Geoana.

El sustine ca pentru mai nimeni nu pare sa fie clara miza sedintei. "Sa fie doar excluderea lui Mircea Geoana? Este cu siguranta prea putin", adauga el, transmite MEDIAFAX.

In opinia fostului presedinte al PSD, "partidul merge intr-o directie gresita, mai ales pentru ca nu merge cu adevarat in vreo directie, ci bajbaie".

"Partidul a bajbait in octombrie 2010, cand aveam, potrivit, declaratiilor oficiale ale liderilor PSD, numarul de voturi suficiente in Parlament pentru a schimba Guvernul. Partidul bajbaie in noiembrie 2011, atunci cand anunta ca incepe procedura de suspendare a presedintelui desi recunoaste fatis ca nu are voturile pentru a reusi cu succes acest exerctiu. Nu vom deveni niciodata alternativa credibila daca nu ne comportam in mod credibil si nu ne putem comporta in mod credibil cu o strategie facuta pe genunchi", mai sustine Geoana.

El avertizeaza ca reuniunea Comitetului Executiv National este, poate, ultima sansa de a mai indrepta lucrurile.

"PSD si USL vor fi puse, in viitorul cat se poate de apropiat, in fata unui context electoral in care toate regulile se vor fi schimbat: colegiile se redeseneaza, numarul de parlamentari se micsoreaza, regionalizarea este iminenta, iar comasarea va deveni o realitate. Iar in tot acest context, energia colectiva a PSD este indreptata impotriva lui Mircea Geoana?", adauga Geoana.

  • Ponta rade de Geoana

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, comentand solicitarea lui Mircea Geoana privind convocarea unui congres extraordinar, ca, in mod normal, ar trebuie sa rada de aceste lucruri "daca nu ar fi de plans".
Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

"In mod normal ar trebui sa rad de lucrurile astea daca nu ar fi de plans", a spus Ponta, comentand postarea lui Geoana de pe blog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.