Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, luni, ca initiatorii motiunii de la Camera privind Transporturile ar fi trebuit "sa se uite imprejur" si sa mentioneze si nerealizarile din mandatului lui Ludovic Orban in fruntea ministerului Transporturilor.

Intrebat ce parere are despre motiunea simpla pe Transporturi de la Camera Deputatilor, care il vizeaza si pe el, ca fost ministru al Transporturilor, Berceanu a aratat ca cei care au scris motiunea ar trebui sa se mai uite in jurul lor si sa mentioneze si nerealizarile lui Ludovic Orban.

"Trebuie sa discutam de domnul Orban, care in 2009, cand am preluat eu ministerul, nu facuse Unitatea de implementare a Programului national sectorial de Transporturi, pe care toate celelalte ministere l-au facut in 2007. Eu l-am facut, in 2009. Desi avea un frate la Bruxelles, care putea macar sa mai vorbeasca cu el, asa, sa il mai intrebe. Si, atunci, sigur ca din punctul acesta de vedere, suntem in urma", a afirmat senatorul democrat-liberal, citat de MEDIAFAX.

Acesta a mai aratat ca nu cunoaste continutul motiunii simple care va fi dezbatut luni la Camera Deputatilor.

"Eu nu stiu ce scrie in motiunea aia, ca nu m-a pasionat", a precizat el.


Deputatii vor dezbate, luni dupa-amiaza, motiunea simpla initiata de PNL si PSD intitulata "Panglicile doamnei ministru Boagiu", a anuntat, miercuri, secretarul Camerei Dumitru Pardau (PDL).

USL a precizat ca motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor se refera la gradul redus de absorbtie a fondurilor europene si la faptul ca, in pofida promisiunilor Guvernului Boc, s-au construit foarte putini kilometri de autostrada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.