Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat sambata, la Conferinta Judeteana de alegeri a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca Elena Udrea, Anca Boagiu si Sulfina Barbu sunt cei mai buni ministri ai PDL.

Secretarul general al PDL le-a sfatuit pe femeile democrat-liberale din Bistrita-Nasaud sa le ia ca exemplu pe cele trei femei ministru din Cabinetul Boc.

"Uitati-va la Elena Udrea, la Anca Boagiu, la Sulfina Barbu. Sunt cei mai buni ministri ai nostri. Retineti acest lucru! Partidul nu poate exista fara dumneavoastra. Toate alegerile din 2008, PDL le-a castigat pentru ca ati fost alaturi de noi si trebuie sa fiti alaturi de noi", a spus Oltean, potrivit MEDIAFAX.

El le-a cerut femeilor din PDL sa le sustina pe acelea dintre ele care au calitati de lideri, care "se inalta".

"Va rog sa le sustineti pe acelea dintre dumneavoastra care au calitati de lider si care se inalta. Sa le avem alaturi de barbati in conducerea partidului",
a declarat Ioan Oltean.

La Conferinta Judeteana de alegeri a OF a PDL Bistrita-Nasaud au participat 288 de femei democrat-liberale din judet, iar functia de presedinte al organizatiei a fost disputata de Gabriela Montoiu, consilier al lui Ioan Oltean, si Geea Balazsy Titieni, consilier al presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu.

In urma scrutinului, Gabriela Montoiu a devenit noul presedinte al OF a PDL Bistrita-Nasaud, Geea Balazsy Titieni fiind votata de 30 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.