Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Pitesti, ca Mircea Geoana nu ii cerea in general sfatul, mentionand ca porecla pe care presedintele Senatului a primit-o de la el "a avut un fundament".

Ion Iliescu a spus ca Mircea Geoana nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui sa faca.

"In general nu imi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce sa-l caut. Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament... Cert este ca trebuie sa respecte Statutul partidului", a spus Iliescu, citat de MEDIAFAX.

El a subliniat ca Mircea Geoana nu mai trebuie audiat inca o data in Comisia Arbitraj si Integritate Morala a PSD, asa cum a cerut, pentru ca aceasta solutia acestui for este inaintata Comitetului Executiv, for decizional.


Ion Iliescu a dat asigurari ca sustine actuala conducere a partidului.

"Diferenta intre mine si baietii tineri este ca eu am trecut prin tinerete. Stiu ce inseamna imboldurile acesteia. Fiecare actioneaza asa cum crede si cum poate. Am sprijinit si voi sprijini conducerea mai tanara a partidului. Eu sper ca aceste procese sa intareasca, nu sa slabeasca partidul", a adaugat Ion Iliescu.

Comisia de integritate a PSD a decis, duminica, cu 43 de voturi "pentru", cinci "impotriva" si doua abtineri, sa recomande Comitetului Executiv National excluderea lui Mircea Geoana din partid.

[VIDEO] Stenogramele sedintei in care a fost "executat" Geoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.