Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca, indiferent care va fi rezultatul sesizarii la CC a inghetarii pensiilor si salariilor in anul 2012, "bani nu exista", aratand ca, "daca ar exista, s-ar plati".

"Indiferent care este rezultatul la Curtea Constitutionala, bani nu exista. Daca ar exista, s-ar plati", a spus presedintele Traian Basescu, referindu-se la legea care prevede inghetarea pensiilor si salariilor in anul 2012 si care a fost contestata de opozitie la Curtea Constitutionala.

"Toti trebuie sa intelegem ca nu mai putem trai imprumutand bani pentru consum. (...) Politic, si pentru mine, si pentru Guvern ar fi foarte usor sa o facem pe generosii, condamnand tara in anii urmatori", a adaugat Traian Basescu, citat de MEDIAFAX.

Seful statului a adaugat ca "un an, pana la alegeri, poti supravietui facand lucruri demagogice". El a aratat insa ca "am mai trait aceasta experienta", in 2007-2008 si ca trebuie invatat din ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.