Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, s-a intalnit, marti seara, cu printul Charles, despre care spune ca este "un minutat ambasador al turismului romanesc".

Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un anunt in acest sens si trei fotografii de la intalnire, scrie MEDIAFAX.

"Am avut o intalnire in aceasta seara (marti seara - n.r.) cu Alteta Sa Regala Charles, Printul de Wales, un extraordinar prieten al Romaniei si un minunat ambasador al turismului romanesc", scrie Elena Udrea.

Intalnirea a avut loc la Londra.

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky.


Recent, printul Charles a aparut in emisiunea "Wild Carpathia", difuzata de Travel Channel UK, care prezinta unele dintre cele mai frumoase zone din Muntii Carpati.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.