Coalitia majoritara va vota revocarea lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului si va avea un candidat propriu pentru acest post, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

"Pozitia noastra este foarte clara, coalitia va vota revocarea domnului Geoana. Toate povestile astea cu rocade si cu inlocuiri sunt fantezii ale socialistilor. Daca va ajunge pe ordinea de zi cererea de revocare, o vom vota. Dupa ce domnul Geoana va fi revocat, coalitia va avea candidat propriu si eu sunt convins ca, in batalia electorala, candidatul coalitiei va castiga, pentru ca e firesc, avem majoritate in Senat", a precizat Sever Voinescu, dupa sedinta BPN al PDL, raspunzand la o intrebare.

El s-a aratat nemultumit de faptul ca PSD si-a "externalizat" criza interna pe socoteala institutiilor statului si "si-a facut un obicei" din acest lucru, scrie MEDIAFAX.

"Pentru a nu stiu cata oara, PSD externalizeaza crize interne pe socoteala institutiilor statului. Ei si-au facut un obicei din asta, sa-si rezolve rafuielile lor, luptele lor politice de gasca comunistoida pe socoteala institutiilor statului si a pozitiilor din institutiile statului pe care le detin", a adaugat Voinescu.

El a apreciat ca populatia trebuie sa inteleaga ca "PSD nu e in stare sa se gestioneze pe sine".

Geoana, executat in stil "stalinist"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.