Monica Macovei le aminteste celor din USL ca procurorii au demonstrat inca o data ca justitia este independenta de PDL.

Europarlamentarul spune ca prin derularea anchetelor din ultimele zile, care vizeaza membri ai PDL, procurorii arata ca justita este independenta si nu sta la comanda PDL, asa cum speculeaza opozitia.

Anchetele DNA din aceste zile care au vizat politicieni PDL arata o data in plus, daca mai era cineva care nu era convins, ca procurorii nu actioneaza la comanda politica. Altfel spus, ca PDL nu intervine in justitie”, scrie Macovei pe blogul sau.

Aceasta sugereaza ca cei din opozitie incearca decredibilizarea sistemului de justitie tocmai de frica pe care cei din USL o au fata de procurorii, care nu se lasa intimidati de functiile politice ale celor anchetati.

Este ceea ce ii sperie pe liderii USL. Sunt speriati de faptul ca procurorii nu sunt nici interesati, nici impresionati de cei pe care ii ancheteaza, daca sunt politicieni sau nu, daca sunt de la putere sau din opozitie”, spune Monica Macovie.

Eurparlamentarul spune ca probabil situatia ar fi cu totul alta daca USL s-ar afla la guvernare si ca atunci, probabil, clasa politica ar dormi linistita, cu spaga sub perna.

Cati bani a primit spaga Sorin Apostu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.