Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca retinerea primarului Clujului Sorin Apostu afecteaza ca imagine partidul, dar trebuie vazut gradul de vinovatie, aratand ca justitia trebuie sa-si faca datoria, iar, in cazul arestarii, Apostu risca suspendarea din partid.

"Justitia trebuie sa-si faca datoria, ancheta sa se finalizeze, iar in functie de rezultat - arestare sau lasare in libertate - vom lua si noi decizia in partid", a spus Mircea Toader.

Intrebat ce risca Apostu in cazul arestarii, Toader a precizat ca BPN sau Biroul Permanent Judetean vor decide suspendarea din partid, scrie MEDIAFAX.

"Ne afecteaza, ca imagine, dar sa vedem gradul de vinovatie", a adaugat Mircea Toader.

Emil Boc, afectat de cazul Apostu

Sorin Apostu este primar al municipiului Cluj-Napoca si presedinte al organizatiei municipale a PDL.

Sorin Apostu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, care il acuza de luare de mita in forma continuata. El va fi prezentat, joi, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Cati bani a primit spaga Sorin Apostu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.