Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca organizatia clujeana a partidului este una dintre cele mai puternice organizatii ale formatiunii si ca PDL este afectat "foarte mult" de dosarul de coruptie in care este invinuit primarul Sorin Apostu, si "cu atat mai mult premierul".

"Bineinteles ca ne afecteaza foarte mult, organizatia PDL Cluj este una dintre organizatiile noastre etalon, este una dintre cele mai puternice si intreg partidul este afectat de asa ceva, cu atat mai mult premierul", a precizat Cezar Preda.

El a spus ca PDL nu se pune "paravan" impotriva functionarii corecte a justitiei.

"Nimeni nu e mai presus de lege, justitia sa-si faca treaba. Asa cum a spus primul-ministru si presedintele partidului, PDL nu comenteaza si nu se pune paravan impotriva functionarii corecte a justitiei", a precizat Cezar Preda, presedintele PDL Buzau.


Procurorii DNA au ridicat, miercuri, de la Primaria Cluj-Napoca, sapte dosare privind licitatii si contracte incheiate de municipalitate intre 2009-2011, fiind vizate in special companiile Electrogrup, Kiat, Brantner, Groupe Frarom Agent de Asigurari, Astor Com Targu Mures, afirma surse judiciare.

Procurorii DNA- Serviciul Teritorial Cluj au solicitat Primariei Cluj-Napoca sapte dosare cuprinzand, printre altele, contractele de licitatie pentru drumuri, salubritate si amplasarea unor camere video de supraveghere in municipiu.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca procurorii anticoruptie le-au solicitat reprezentantilor Primariei Cluj-Napoca sa le fie puse la dispozitie contractele incheiate de municipalitate cu Electrogrup, Kiat si Brantner.

Scandal la Cluj-Napoca: Primarul Sorin Apostu a fost retinut pentru luare de mita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.