Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca o sedinta a Comitetului Executiv National este programata la sfarsitul lunii noiembrie, iar acest for nu se convoaca de catre oricine.

Ponta a spus ca va convoca la sfarsitul lunii noiembrie Comitetul Executiv, principalele puncte de pe ordinea de zi fiind pregatirile pentru alegerile din 2012 si definitivarea listei cu candati la alegerile locale.

"Statutul PSD este foarte clar: CEX poate fi convocat de presedinte, de Biroul Permanent sau la solicitarea a jumatate dintre liderii de filiale. Nu se convoaca de oricine. Obiectivul central al CEX de la sfarsitul lunii este pregatirea pentru alegerile de anul viitor si stabilirea candidatilor, pentru ca exista o adresa a secretarilor generali pentru ca pana pe 20 noiembrie USL sa aiba stabiliti toti candidatii la consiliile judetene si primarii", a precizat Ponta, citat de MEDIAFAX.


Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca le-a scris celor din Comitetul Executiv National PSD, mentionand ca acesta este forul unde poate fi rezolvata situatia de la Senat.

"Sper ca acolo ne putem rezolva problemele cu calm", a spus Geoana.

Fostul presedinte al PSD sustine, in scrisoarea adresata membrilor CEX in care solicita convocarea acestui for, ca PSD nu este unit, trece prin "ape tulburi", iar dezertarile din partid continua.

Comisia de integritate si arbitraj a PSD se va reuni, duminica, la ora 15.00, pentru a discuta situatia lui Mircea Geoana, acuzat de conducerea partidului de nerespectarea unor decizii ale forurilor statutare.

PSD renunta la inlocuirea lui Geoana?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.