PDL Bucuresti l-a acuzat, luni, pe Sorin Oprescu de "iresponsabilitate crasa si de maxima lipsa de respect fata de cetatenii Bucurestiului", sustinand ca acesta a initiat un proiect de hotarare pentru reabilitarea mai multor fantani arteziene din Capitala, in valoare 14 milioane de euro.

"Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, pare sa fi pierdut masura: a initiat un proiect de hotarare pentru reabilitarea mai multor fantani arteziene din Capitala, costul total pentru bugetul Primariei ridicandu-se la 14 milioane de euro. PDL Bucuresti respinge cu hotarare aceasta initiativa a lui Sorin Oprescu, pe care o considera dovada cea mai clara a faptului ca primarul general isi bate joc de banii bucurestenilor", se arata intr-un comunicat de presa remis de PDL Bucuresti agentiei MEDIAFAX.

Democrat-liberalii il acuza pe Sorin Oprescu de "iresponsabilitate crasa si de maxima lipsa de respect fata de cetatenii Bucurestiului".

"In pragul iernii, in conditiile in care nu exista contracte pentru asigurarea serviciilor de salubritate, in conditiile in care datoriile RADET depasesc 220 de milioane de euro si penalitatile catre ELCEN sar de 250 de milioane de euro, in conditiile in care Consiliul General a decis sa subventioneze caldura pentru bucuresteni si in acest an, dorinta lui Sorin Oprescu de a reabilita fantanile arteziene din Piata Unirii si Parcul Tineretului cu 14 milioane de euro reprezinta o mostra de iresponsabilitate crasa si de maxima lipsa de respect fata de cetatenii Bucurestiului", se mai arata in comunicat.

Reprezentantii PDL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti spun ca vor vota impotriva "acestor asa-zise investitii" propuse de primarul general al Capitalei, asa cum au mai facut-o o data pe parcursul acestui an. "PDL Bucuresti ii aduce aminte lui Sorin Oprescu, in caz ca a uitat, ca CGMB a respins deja o data prin vot reabilitarea fantanilor si crede ca nu exista niciun temei pentru care votul sa se reia. Mai mult, daca imprumutul de 800 de milioane de euro cerut de Sorin Oprescu are ca scop final astfel de investitii «de maxima urgenta», majoritatea din Consiliul General se va opune", mai sustin democrat-liberalii bucuresteni.

PDL Bucuresti ii cere din nou primarului general sa explice public, in mod clar, cum se vor cheltui 300 de milioane de euro, in cazul in care imprumutul s-ar materializa.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.