Victor Ponta ia peste picior toate acuzatiile PDL: Iata cum se transforma liderul PSD in diavolul Faustic.

Intr-o scriere pe blogul sau, Ponta ia in piept toate acuzatiile aduse de catre reprezentatii puterii si le decredibilizeaza.

Printre toate defensivele aberante si fictive, Victor Ponta mentioneaza totusi si un adevar, in materie de acuzatii ale PDL. El ii asigura pe romani ca in cazul unui castig al USL la urmatoarele alegeri electorale, Adrian Nastase nu va face parte din conducerea noului executiv, desi un post de ministru pe ici, pe colo, nu ar fi cu totul exculs.

Trebuie sa recunosc – eu sunt Mefisto! Am ingropat Grecia si ma pregatesc sa distrug moneda unica; asta dupa ce am impiedicat in mod miselesc intrarea Romaniei in Spatiul Schengen; ca sa nu mai pomenesc faptul ca am blocat reforma Justitiei si mentin cu satisfactie MCV-ul asupra tarisoarei noastre! Si, continuand cu marsaviile, ma pregatesc in taina mare sa-l aduc Prim Ministru, din 2012, pe Adrian Nastase (nu conteaza daca vrea sau nu, eu tot il aduc)! Eu fac toate acele lucruri cumplite descrise in paragraful de mai sus! Noroc ca m-au demascat Udrea, Igas, Anastase, Macovei si Cristi Preda – Europa poate respira usurata”, scrie Ponta pe blogul sau.

Liderul PSD nu scapa oportunitea de a-l ataca si pe Traian Basescu, de care isi aminteste ca l-a cunoscut personal prima data la Consiliul Internationalei Socialiste de la Roma, unde seful statului a tinut un discurs „dezamagitor”, intr-o „engleza de vapor”.

Mai departe, Ponta le explica cetatenilor viziunea sa despre criza financiara in care ne aflam si despre cum am ajuns in aceasta situatie.

Romania a fost, din pacate, o victima colaterala a acestui gigantic razboi. In 2008, tara noastra era in crestere economica de 8 ani, avea o datorie publica foarte, un potential industrial excelent si o pozitie geostrategica favorabila. Poate ca tocmai din aceste motive, in 2009, atacul a fost brutal si necrutator; in doar 2 ani am revenit la situatia din 1998-99; economia si echilibrul social au foat pulverizate; datoria s-a dublat si se va tripla in curand; ultimele “bucate din camara” vom fi obligati sa le vindem rapid (Tarom, CFR, actiunile la Petrom, companiile energetice si aurul de la Rosia Montana), iar finalul e asigurat – suntem o colonie economica total dependenta!”, mai scrie Ponta.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.