Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.

Victor Ponta a venit sa ia pulsul senatorilor PSD la cateva ore dupa ce in Kiseleff s-a decis ca Mircea Geoana sa fie chemat la urmatoarea sedinta a Biroului Permanent National pentru a da explicatii in legatura cu vizita pe care o efectueaza in SUA, dar si pentru declaratiile facute la adresa unor colegi de partid.

"I-am cerut lui Victor Ponta schimbarea lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului", a declarat, pentru "Gandul” senatorul PSD Cosmin Nicula.

Acesta a precizat ca nu a fost informat de Mircea Geoana despre vizita in SUA si ca nu vrea sa raspunda in campania electorala la intrebari legate de tensiunile din USL. Printre senatorii care au cerut schimbarea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului s-au mai numarat Iulian Badescu, Daniel Savu si Miron Mitrea, noteaza "Gandul".

"Decizia a ramas sa fie luata de Biroul Permanent National la urmatoarea intalnire dupa ce Mircea Geoana revina in tara. Nu intelegem insa in ce calitate a plecat el asa. Am inteles ca peste Ocean s-a recomandat liderul Opozitiei", au declarat, pentru "Gandul", surse din grupul parlamentar al PSD de la Senat.

Geoana presedinte? Nicio sansa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.