Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca va vota la referendumul din 6 noiembrie privind desfiintarea unitatii administrativ-teritoriale a judetului Constanta si ca oamenii trebuie sa stie ca de modul in care vor vota conteaza cum o vor duce in continuare.

Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Consiliului Local, daca va merge la vot si daca considera ca populatia va merge in numar mare la urne, edilul a raspuns: "Normal ca o sa votez. Nu stiu daca vor iesi la vot. Daca vor sa iasa, bine, daca nu vor, iarasi bine, daca au vrut sa-l voteze pe Basescu ca-i de-al nostru, de-al Constantei, bine, daca nu il votau, ar fi fost mai bine. Depinde cum voteaza, asa o duc si in continuare", transmite MEDIAFAX.

Referendumul privind desfiintarea unitatii administrativ-teritoriale a judetului Constanta va avea loc in 6 noiembrie dupa ce Curtea de Apel Constanta a respins in data de 13 octombrie actiunea Prefecturii de anulare a hotararii Consiliului Judetean de organizare a referendumului.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Constanta, in conformitate cu prevederile articolului 4 alineatele 1 si 2 din hotararea Consiliului Judetean nr. 179/2011, cetatenii cu drept de vot domiciliati pe raza teritoriala a judetului Constanta sunt chemati la urne in ziua de duminica, 6 noiembrie, sa se pronunte prin "DA" sau "NU" la intrebarea: "Sunteti de acord cu desfiintarea unitatii administrativ-teritoriale, judetul Constanta ?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.