"O veritabila soacra politica, care isi ridica poalele in cap de griji obstesti", asa il caracterizeaza taranistii pe Crin Antonescu.

Cei din PNTCD sunt foarte suparati pe liderul UPNL pentru comentariile pe care acesta le-a facut la adresa partidului „istoric”.

Toate tunurile sale sunt indreptate impotriva celuilalt partid istoric, a PNTCD. Cu sarcasm, aluzii, ochi dati peste cap si mult venin, Crin Antonescu, mai nou, se da de ceasul mortii de grija taranistilor. Atata ingrijorare tardiva pentru procentele si curatenia taranistilor sunt cel putin penibile. Crin Antonescu a fost primul lider politic la care Victor Ciorbea si taranistii au facut apel, pentru ca prin reprezentarea lor parlamentara- unde haladuiesc mai bine de 20 de fosti taranisti- sa fie ajutati. Cel pe care Corneliu Coposu l-a facut parlamentar, iar Victor Ciorbea ministru in guvernul sau, daca nu a nimerit din intamplare pe la vreo incropire de- a lui Aurelian Pavelescu, in cel mai bun caz s-a eschivat”, scriu, suparati, taranistii, intr-un comunicat remis 9AM.ro.

Taranistii ii reproseaza liderului liberal faptul ca a batut palma cu „cei mai directi ai KGB-ului, ai PCR-ului, cu Ion Iliescu si cu PSD-ul”, dupa ce Antonescu a facut alianta cu Victor Ponta, transformand cele doua formatiuni politice in „fenomenul” USL.

PNTCD este de parere ca in spatele atacurilor liberalului se afla frustrarea si realizarea ca taranistii vor atrage de parte lor liberalii dezamagiti de alianta USL, care le va face rau in alegerile electorale.

Citeste si: [INTERVIU] Victor Ciorbea: Resurectia taranistilor - de la crestinism la modernizare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.