Deputatul PNL Horea Uioreanu considera ca Romania este singura tara din lume care are "trei prim-ministri" - Jeffrey Franks, Traian Basescu si Emil Boc - dar "care pare neguvernata", in conditiile in care fiecare dintre ei "isi da cu parerea" privind bugetul Romaniei pe 2012, "fara a spune nimic.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de deputatul liberal Horea Uioreanu, reprezentantul FMI Jeffrey Franks, presedintele Romaniei, Traian Basescu si seful Guvernului, Emil Boc, au pareri si fac analize, dar solutiile reale si potrivite situatiei in care se afla Romania "stralucesc prin absenta".

"Jeffrey Franks, Traian Basescu si Emil Boc sunt trei oameni si toti trei cu veleitati de premier. Astazi Romania este cu adevarat «land of choice», fiind singurul stat din lume cu trei prim-ministri, dar care pare neguvernat. Domnul Franks, trimisul FMI la Bucuresti, domnul Basescu, trimisul romanilor la Cotroceni, si domnul Boc, trimisul domnului Basescu la Palatul Victoria, se comporta asemenea unui sef de Guvern. Fiecare dintre cei trei domni isi da cu parerea in ceea ce priveste bugetul Romaniei pe anul 2012, fara a spune nimic. Asa am aflat, deocamdata, ca vom avea crestere economica, daca nu cumva vom trece din nou pe minus. Salariile si pensiile vor ingheta, cauza inghetului fiind in insorita Grecie. Romania a devenit o tara a paradoxurilor. Fiecare dintre cei trei are pareri si face analize, dar solutiile reale si potrivite situatiei in care ne aflam stralucesc prin absenta", se arata in documentul citat, transmite MEDIAFAX.

Uioreanu sustine ca "cei trei corifei ai constructiei economice au apelat la figuri de stil", pentru ca romanii sa priceapa bine ce ii asteapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.