Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, vineri, ca premierul Emil Boc a fost mandatat de partid pentru a decide asupra remanierii Guvernului si a spus ca primul ministru stie mai bine ce ministru nu a avut realizari si daca actualele conditii impun o remaniere.

Toader a facut aceste precizari, pentru MEDIAFAX, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora ramane de vazut daca se va face remaniere dupa vizita FMI si premierul va decide.

"In legatura cu remanierea, am stabilit noi ca premierul este cel care decide cand si cum si apoi se consulta cu presedintele si noi asteptam propunerile. Este decizia exclusiva a premierului. Premierul stie cel mai bine care dintre ministri nu a avut realizari si daca conditiile actuale o impun", a spus Toader.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la TVR 1, raspunzand unei intrebari, ca ramane de vazut ce se va intampla cu remanierea, mentionand ca premierul se va pronunta, fiind mandatat deja de partid sa analizeze problema, seful statului adaugand: "Sa treaca Fondul".

Premierul declara, la inceputul lunii octombrie, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul nu a facut niciun demers institutional privind o eventuala remaniere a Cabinetului.

Liderii PDL si sefii organizatiilor judetene ale partidului au stabilit, anterior acelei declaratii, in intalnirea de la Vila Lac, ca eventuala remaniere guvernamentala sa fie decisa de premierul Emil Boc impreuna cu presedintele Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.