Conducerea Senatului i-a adresat, luni, premierului Emil Boc o invitatie pentru a se intalni joi cu Biroul Permanent, insa, in lipsa unei confirmari de participare, BP nu s-a intrunit, prim-ministrul venind totusi la Senat si plecand dupa cateva minute, dupa ce nu i-a gasit pe senatori.

Surse din staff-ul tehnic al Senatului sustin ca invitatia adresata premierului Emil Boc de a participa la o intalnire cu membrii Biroului Permanent a fost facuta luni, cu propunerea ca reuniunea sa se desfasoare joi, la ora 10.00, dar ca nu s-a primit un raspuns oficial la aceasta invitatie. Biroul Permanent al Senatului, in lipsa unei confirmari din partea premierului, nu s-a intrunit, au mentionat aceleasi surse.

Prezenta premierului Boc la Senat a fost anuntata oficial presei cu aproximativ 10 minute inainte de ora sosirii acestuia. Participarea premierului la intalnirea solicitata de BP al Senatului ar fi urmat sa vizeze evolutiile economiei romanesti.

Ulterior acestui anunt al Guvernului, unii dintre membrii Biroului Permanent, precum si lideri ai unor grupuri parlamentare de la putere si de la opozitie, contactati de MEDIAFAX, au spus ca BP al Senatului nu a fost convocat in ziua de joi pentru a exista o astfel de intalnire cu premierul.

Reprezentanti ai Guvernului au comunicat presei ca premierul Emil Boc a mers la intalnirea cu Biroul Permanent al Senatului, dar nu i-a gasit pe membrii BP si nici pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, si in consecinta a plecat.

Surse din Senat spun de asemenea ca Boc a mers la grupul PDL, unde nu erau prezenti senatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.