Premierul Emil Boc a declarat, luni, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu seful statului, ca mesajul de baza este "prudenta maxima in context economic international extrem de dificil, care, din nefericire, afecteaza si Romania".

Primul ministru a precizat, inainte de sedinta BPN al PDL, ca la intalnirea de la Cotrocnei cu presedintele Traian Basescu au participat guvernatorul BNR si ministrii cu competente in domeniul economic si al absorbtiei fondurilor europene.

Boc a precizat ca s-a discutat despre perspectiva economica interna si internationala in baza Consiliului European, absorbtia fondurilor europene si pregatirea vizitei delegatiei FMI in Romania, transmite MEDIAFAX.

"Mesajul de baza este prudenta maxima in context economic international extrem de dificil, care, din nefericire, afectaza si Romania", a precizat Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.