Regele Carl Gustaf si regina Silvia ai Suediei, regina Sofia a Spaniei, membri ai altor familii regale din Europa si Asia, precum si ministrul de Externe al Cehiei se numara printre invitatii la ceremoniile dedicate implinirii varstei de 90 de ani de catre regele Mihai.

Biroul de presa al Casei Regale a transmis luni o lista a invitatilor la aceste ceremonii.

Potrivit sursei citate, la evenimentele dedicate aniversarii regelui Mihai urmeaza sa participe si Marele duce Henric al Luxemburgului, printesa Muna a Iordaniei, printesele Margarita si Isabelle ale Liechtenstein, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, la evenimente vor participa regele Simeon al II-lea al Bulgariei, marea ducesa Maria a Rusiei, printul mostenitor Alexandru al II-lea al Serbiei, printul Georg Friedrich si printesa Sophie ai Prusiei, printesa Irini a Greciei, printul si printesa de Savoia, printul Nicolae al Muntenegrului, membri ai familiilor regale din Austria, Belgia, Franta, Portugalia.

De asemenea, este invitat la ceremoniile aniversare printul Karel Schwarzenberg, ministrul Afacerilor Externe din Cehia.

In 25 octombrie, Regele Mihai va implini varsta de 90 de ani.

Evenimentele programate de Casa Regala pentru "Jubileul 90" al Majestatii Sale Regele Mihai cuprind dineuri oficiale la care sunt invitate personalitati autohtone si membri ai Caselor Regale din Europa si Asia, dar si evenimente culturale.

Citeste si: Va cere Regele Mihai reinstaurarea monarhiei?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.