Presedintele Senatului, Mircea Geoana, declara ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp".

Geoana precizeaza ca Iliescu a lansat, in timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor presedintilor PSD, fie ca a fost vorba despre Adrian Nastase, Mircea Geoana sau, mai nou, Victor Ponta.

De asemenea, Geoana lanseaza o serie de critici si la adresa lui Miron Mitrea, afirmand ca alegerea acestuia ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericita, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Geoana sustine ca este timpul ca PSD sa stranga randurile in perspectiva anului electoral 2012 si isi afirma disponibilitatea de a colabora cu reprezentantii conducerii formatiunii.

Iliescu: Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat intrebat despre atacurile lui Mircea Geoana la adresa sa, ca asa ceva este "rusinos", precizand ca nu doreste sa comenteze, pentru ca nu s-ar mai opri.

"E rusinos asa ceva. Nu vreau sa comentez. Voi avea un mesaj in sala", a spus Iliescu, raspunzand unei intrebari, inainte de a intra la sedinta Consiliului National al PSD.

La insistentele jurnalistilor, Iliescu a raspuns: "Ma lasati sa nu vreau sa comentez? Pentru ca nu ma mai opresc".

Iliescu: Ponta se profileaza premier, dar n-are experienta lui Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.