Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, lider UNPR, a declarat ca nu a ascultat de interesele PSD atunci cand a refuzat sa numeasca in functii-cheie reprezentanti ai crimei organizate, asa cum i se ceruse pe linie politica, pe vremea cand era ministru PSD de Interne.

"Am fost calcati in picioare, am fost facuti tradatori, nu ne-am tradat tara, poate am tradat anumite ordine de partid fiindca, va reamintesc, ca eram ministrul Administratiei si Internelor in momentul in care mi s-a cerut pe linie de partid sa numesc oameni in anumite functii, si atunci cand institutiile speciale ale statului roman, serviciile de informatii, au spus ca sunt exponenti ai crimei organizate, nu i-am numit cu orice risc. Am vrut sa pot sa-mi privesc copiii in ochi, sa-l privesc pe principalul partener politic, generalul Ontanu, in ochi sau astazi pe dvs, si bine am facut. Asa s-a nascut acest partid", a spus presedintele executiv al UNPR la o reuniune a filialei sectorului 5 UNPR, transmite MEDIAFAX.

Oprea a subliniat ca UNPR ramane un partid de centru-stanga, intrat la guvernare pentru evitarea unui dezastru economic.

Presedintele executiv al UNPR a plecat din PSD in ianuarie 2009, imediat dupa ce a demisionat din functia de ministru de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.