Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca actuala putere face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" in vederea ramanerii la guvernare, pe fondul promovarii ideilor de regionalizare, comasarea alegerilor si introducerea unui nou sistem de vot.

Prezent, marti seara, la Vaslui, Ion Iliescu a transmis colegilor de partid ca actuala opozitie trebuie sa fie pregatita pentru noul sistem de organizare a alegerilor gandit de actuala putere, considerand ca singura arma cu care poate fi combatuta este prezenta masiva a populatiei la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Se fac toate eforturile ca cei de la putere sa-si asigure perpetuarea speciei. Toate masurile gandite de ei, cu noul sistem electoral, regionalizare si comasarea alegerilor, le vad intr-un complex care sa le asigure ramanerea la putere. Noi nu putem sa le stopam prin prezenta in Parlament. Insa trebuie sa facem tot ce se poate ca sa impiedicam aceste masuri care devin aberante si pe care s-ar putea ca ei sa le promoveze. Noi, opozitia, trebuie sa fim pregatiti pentru orice varianta. Notiunea fundamentala ramane contactul cu cetatenii. Sa asiguram prezenta masiva la vot. Absenteismul ii va favoriza pe cei care sunt la putere, care vor apela la niste mijloace pentru a castiga votanti", a declarat Ion Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost prezent, marti seara, la Vaslui, unde si-a lansat ultima carte publicata de el, "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita".

Iliescu: Ponta se profileaza premier, dar n-are experienta lui Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.