Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca vicepresedintele PDL Alba Silviu Bian, arestat preventiv, ar trebui exclus din partid, aratand ca este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL, care muncesc si isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum Bian.

Udrea a spus, inainte de sedinta de luni a BPN, ca in mod cert trebuie discutat acest caz, adaugand ca nu vede niciun motiv sa fie amanate deciziile legate de cei care afecteaza imaginea partidului.

"Este pacat de toata munca pe care colegii nostri o depun si de tot efortul pe care il pun daca se intampla astfel de cazuri si noi nu reactionam", a precizat Udrea pentru MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca Bian trebuie exclus din partid. "Cred ca nu mai e loc de pretexte pentru a nu exclude un membru care se afla in situatia aceasta", a adaugat Elena Udrea.

Sulfina Barbu incepe sa-si ancheteze angajatii

Intrebata in legatura cu criticile aduse de europarlamentarul Cristian Preda partidului privind cazul Bian, Elena Udrea a spus ca de regula nu este de acord cu Preda ca face declaratii in afara partidului, dar de data aceasta ii intelege nemultumirea.

"Este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL care chiar muncesc pentru partidul asta, isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum domnul Bian", a mai spus Udrea.

  • Bian a fost exclus din PDL

"BPN a hotarat excluderea din partid a lui Silviu Bian. BPN, conform Statutului, poate analiza de la caz la caz si poate decide una dintre sanctiuni. In cazul de fata s-a hotarat excluderea lui Silviu Bian", a declarat deputatul PDL Razvan Mustea.

Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Silviu Bian, arestat pentru luare de mita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.