Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat ca in cursul zilei de luni va face o propunere pentru sefia Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca si in acelasi timp va dispune inceperea unei anchete a ministerului la ANOFM, dupa ce Silviu Bian a fost arestat pentru luare de mita.

Sulfina Barbu a precizat ca numirea unui nou sef al ANOFM va avea loc in zilele urmatoare, iar in cursul zilei de luni va fi facuta propunerea.

Ea a mai spus ca Ministerul Muncii va demara o ancheta la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) si daca va fi necesar se va cere sprijinul Corpului de Control al Guvernului.

Ministrul a mai transmis un mesaj subalternilor din Ministerul Muncii spunandu-le, referindu-se la Silviu Bian, ca cei care au de gand sa faca astfel de lucuri ar fi mai bine sa plece.

Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, a declarat, duminica seara, agentiei MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Secretarul de stat Silviu Bian a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminica, de catre Tribunalul Bucuresti, pentru luare de mita.

Potrivit procurorilor Directie Nationale Anticoruptie, Bian a primit in calitate de presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca 22.000 euro si 19.000 lei de la functionarii structurilor judetene ale ANOFM, pentru a cofinanta posturile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.