Vicepresedintele PDL a fost asaltat de femeile democrat-liberale, care l-au imbratisat si s-au fotografiat cu el, unele dintre ele notandu-si chiar pe mana numarul lui de telefon.

"Domnule Paleologu, n-ati fost asa pupat de femei de cand sunteti! Atatea femei n-ati avut niciodata!", i-a spus o democrat-liberala lui Paleologu, in timp ce acesta zambea si se fotografia si se imbratisa cu participantele la Conventia Nationala a Organizatiei de femei a PDL.

In celalalt capat al holului din Palatul Parlamentului unde se tine reuniunea femeilor PDL, Elena Udrea era si ea asaltata de colegele sale de partid, venite din toata tara, care au imbratisat-o si au facut fofografii cu aceasta, scrie MEDIAFAX.

Theodor Paleologu a precizat ca nu a concurat cu Elena Udrea la imbratisari cu femeile din PDL. "Cum pot sa concurez eu cu ea?", a spus Paleologu, dupa ce le-a dat si numarul de telefon unora dintre reprezentantele PDL.

Unele dintre acestea si-au notat pe mana numarul de telefon al lui Pleologu.

El a precizat ca a venit la reuniunea femeilor din PDL din politete fata de doua femei care au fost alaturi de el si l-au sustinut la Conventia Nationala a partidului, respectiv Nicoleta Stan si Andreea Paul Vass.

"Am venit ca sa o sustin pe Nicoleta Stan de la Sectorul 1, care a stat alaturi de mine la Conventia Nationala si am venit ca sa intorc politetea Andreei Paul Vass, care, curajoasa precum Electra, a venit alaturi de mine la Conventie", a explicat Paleologu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.