Premierul Emil Boc a declarat, sambata, referitor la incidentul din Giurgiu, ca legea trebuie aplicata indiferent de culoarea politica, de origine sociala, sau de orice alt criteriu, aratand ca a cerut ministrului de Interne aplicarea nediscriminatorie a legii indiferent despre cine e vorba.

Boc a fost intrebat cum catalogheaza legatura politicului cu clanuri de tip mafiot, pornind de la cazul din Giurgiu in care presa a relatat despre prezenta la petrecerea unei familii banuita de activitati infractionale a senatorului Cezar Magureanu.

"Legea este singurul criteriu la care ne raportam, indiferent despre cine este vorba. Si am spus ca trebuie facuta curatenie. Sunt foarte multi politisti corecti in aceasta tara care-si fac datoria. Printre ei, din nefericire, mai sunt unii care nu-si fac treaba, ei trebuie sa plece din sistem. Legea trebuie sa se aplice, indiferent de culoarea politica, de origine sociala, de avere, de orice. Pentru ca asta inseamna statul de drept. Asta am cerut si ministrului de Interne si asta voi face cat voi fi prim-ministru: sa cer aplicarea nediscriminatorie si corecta a legii indiferent despre cine e vorba. Acesta este mesajul meu constant", a raspuns primul-ministru, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca are ceva sa-i reproseze senatorului Magureanu, fost membru PDL, in prezent membru al UNPR, Emil Boc a afirmat ca "legea si cei care sunt abilitati sa o aplice trebuie sa stabileasca vinovatia/nevinovatia, implicarea sau neimplicarea unei persoane".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.